Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Реєстрація

imgonline-com-ua-Resize-nqwZbp3vGZВідповідно до річного плану роботи ліцею, з 22 по 26 квітня з метою виховання громадянської відповідальності за стан довкілля, розвитку почуття любові до природи та прагнення до постійного спілкування з нею, формування екологічної культури та екологічних цінностей, в рамках проєкту «Жива планета» в закдаді освіти проведено тиждень екологічних знань «Себе я бачу в дзеркалі природи».
Протягом тижня педагогами Русланою ТАРАСЮК, Софією ОКЕРЕШКО, Тетяною ПИЛИПАКОЮ та Світланою ЧУДІНОВИЧ було організовано та проведено ряд цікавих та змістовних заходів:

З метою всебічного інформування здобувачів освіти з питань цивільного захисту 26 квітня 2024 року в ліцеї було проведено День цивільного захисту. День розпочався із зборів керівного складу та доведення завдань цивільного захисту в зв'язку з можливим виникненням надзвичайних ситуацій. Були запрошені представники служби ДСНС, які розповіли здобувачам освіти про професію пожежника, ознайомили із роботою служби ДСНС, ще раз нагадали телефони екстрених служб. Учитель основ здоров'я Софія ОКЕРЕШКО проінформувала присутніх про методи захисту та дії в умовах надзвичайних ситуацій, пов'язаних із можливим виникненням пожежі.

У 10-Б класі МОКВИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ 26 квітня, з метою вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
була проведена година спілкування «Терновий вінок  Чорнобиль». Учасники освітнього процесу згадали ті страшні події, які відбулися 38 років тому та віддали пошану до подвигу тих людей, котрі ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію XX століття.

imgonline-com-ua-Resize-yJ5XPHDxELM1JH1У дружній родині 1-Б класу 24 квітня сталася чудова та незабутня подія квест-гра «Прощавай, Букварику». Всі зібралися для того, щоб відсвяткувати неймовірне свято, на яке чекають залюбки першокласники.
Прощання – це, мабуть, завжди сумно, залишається щось знайоме, рідне, миле, легке. А попереду – невідоме, незнайоме, нові відкриття, нові знання, нові друзі. Наше прощання з Букварем також сумним не буде, бо це – святкування перших досягнень у навчанні, а попереду у вас багато шкільних років, цікавих уроків. Але в житті кожної людини найкращим і найпам'ятнішим завжди залишається перший клас.

З метою формування патріотичних почуттів та національної гідності, відчуття гордості за героїчне минуле та сьогодення українського народу, в 3-Б класі було проведено свято «Ми роду козацького діти». Лейтмотивом святкового дійства стали поняття: рідний край, козаки, Батьківщина, вишиванка, патріот, оберіг. Впродовж свята третьокласники перевтілювалися в козаків, оспівували свою любов та відданість Вітчизні у віршах та піснях, демонстрували народні звичаї та традиції в танцях, інсценівках.
Проведений захід сприяв глибшому усвідомленню дітей своєї причетності до майбутнього України, культурного та духовного відродження власного народу.

Більше фото

imgonline-com-ua-Resize-TiWGzrWpODB7zhVzБукварикове свято – одне з найзворушливіших свят нашого ліцею. Це не лише прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити, це перші досягнення та творчі здобутки найменших здобувачів освіти ліцею.
Щоб віддати шану Букварику, здобувачі освіти 1-А класу разом з класним керівником Галиною ЧЕРНЮШОК готувалися до свята особливо старанно. І як результат – перед присутніми розгорнулося сьогодні святкове дійство.
Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у житті ліцею, яку першокласники подолали! А попереду ще багато цікавого!

Більше фото

imgonline-com-ua-Resize-XEkhT31q1kSd9Краса природи – це одне з джерел, що живить доброту, сердечність і любов

В.О. Сухомлинський

Дехто вважає, що нічого не трапиться, якщо я кину папірець, недопалок, викину пляшку з-під напою, залишу в лісі недоїдки, а насправді ми бачимо навколо жахливі сміттєзвалища, котловани після видобутку корисних копалин, забруднені річки, моря та озера від шкідливих речовин, які скидають у воду, мертвих тварин та птахів, які не можуть жити через нафтову плівку. По тому, як людство ставиться до екології – можна судити наскільки суспільство цивілізоване.

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.