Logo

Дайвінг клуб

Так відбувається навчання в Дайвінг клубі «СКУБА ЛЕВ».

Вам подобаються екстремальні види спорту і було цікаво, як проходять заняття з дайвінгу, завдяки яким знанням і навичкам люди в усьому світі здійснюють занурення під воду – неймовірно цікаві і, головне, безпечні.

Навчання дайвінгу за міжнародними стандартами CMAS

Сертифікати CMAS всіх ступенів визнаються іншими системами і федераціями а також являються свідченням знань людини правил поведінки на воді і під водою, та техніки безпеки.

Ознайомче занурення з аквалангом

Якщо Ви бажаєте визначитись чи потрібний Вам дайвінг, чи Ваше це хоббі або просто бажаєте цікаво провести час, ми радимо Вам скористатись послугою "Ознайомче занурення".

Секції “Дитячий дайвінг”, “Спортивний дайвінг”

Клуб підводного плавання «СКУБА ЛЕВ» та Федерація підводного спорту Львівської області оголошує набір дітей (хлопчиків та дівчаток) з 9 років в секцію Дитячий дайвінг зі спортивним нахилом. Вправне володіння спорядженням і своїм тілом, розуміння фізіологічних особливостей перебування під водою — ось що дають тренування в секції дитячого дайвінгу, а також будуть тільки в допомогу при справжніх зануреннях в морі.

Спорядження

Ми - дайвери і постійно займаєиось підводним плаванням, тому усе спорядження, яке пропонуємо вам, тестуємо на собі. Отже всі, хто звернеться до нас, можуть розраховувати на відмінну якість і професійну консультацію по вибору екіпірування для дайвінгу та підводного полювання

Сервіс

Сервіс спорядження для дайвінгу являється однією з найважливіших серед послуг в сучасній індустрії дайвінгу. Адже занурюючись під воду дайвер повинен на всі 100% бути впевненим у своїй безпеці та отримувати від дайвінгу лише позитивні емоції.
Відтепер у Львові офіційний сервіс регуляторів AQUALUNG!

Відео