Головна
Наша стратегічна ціль - суттєве покращення духовного життя та фізичного здоров’я українського народу, укріплення його єдності і матеріального благополуччя.
Це побудова в Україні незалежної самодостатньої держави соціальної справедливості на основі Божих законів, духовності та моралі – Української Духовної Республіки.
Для досягнення цілі сформувати команду однодумців із просвітлених людей для яких духовне домінує над матеріальним.
Дати світу нову унікальну модель соціального устрою, в основі якої будуть лежати правильні людські стосунки, результатом яких буде життя в мирі та достатку.
Переорієнтація свідомості людей з філософії боротьби на філософію єдності,  домінування духовного розвитку в житті людини над матеріальним

Інститут української національної ідеї

  • Наша стратегічна ціль: 

    суттєве покращення духовного життя та фізичного здоров’я українського народу, укріплення його єдності і матеріального благополуччя.

  • Наша ідея:

    це побудова в Україні незалежної самодостатньої держави соціальної справедливості на основі Божих законів, духовності та моралі – Української Духовної Республіки.
     
  • Наша логіка:

    для досягнення цілі сформувати команду однодумців із просвітлених людей для яких духовне домінує над матеріальним, суспільні інтереси над особистими, а служіння Богу, Україні та народу є пріоритетом життя, а також розробка командою концепції української національної ідеї, тобто послідовності дій по досягненню цілі.
     
  • Місія України:

    дати світу нову унікальну модель соціального устрою, в основі якої будуть лежати правильні людські стосунки, результатом яких буде життя в мирі та достатку.
  • Філософія України:

    переорієнтація свідомості людей з філософії боротьби на філософію єдності,  домінування духовного розвитку в житті людини над матеріальним.