Меню

Останні новини

Щиро та сердечно вітаємо зі світлим Святом Великодня! Читати повністю
04.05.2024

Щиро та сердечно вітаємо зі світлим Святом Великодня!

Щиро та сердечно вітаємо зі світлим Святом Великодня! Зичимо, щоб мелодія Великодніх дзвонів принесла вам лише благі вісті, щоб ваші серця наповнились радістю, щоб ви та ваші родини були здоровими та щасливими і щира віра допомагала вам долати труднощі! Божого благословення та всіляких гараздів вам і вашим родинам! Перемоги та Миру нашій рідній Україні!

Читати повністю

Чергова допомога захиснику Читати повністю
02.05.2024

Чергова допомога захиснику

Днями працівниками кафедр лісового, садово-паркового господарства та геодезії. картографії і кадастру факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС проведено збір коштів на придбання необхідних речей та медикаментів для колишнього працівника оранжерейно-тепличного комплексу нашого університету, а нині – воїна ЗСУ Олександра ПАНАСЕНКА.

Читати повністю

Секційне засідання в рамках наукової студентської конференції Читати повністю
30.04.2024

Секційне засідання в рамках наукової студентської конференції

25 квітня відбулось засідання студентської наукової конференції, приуроченої 160- річчю від дня народження видатного науковця у галузі біологічних наук, професора Й.К. Пачоського на кафедрі садово-паркового господарства.

Читати повністю

З Вербною неділею щиро та сердечно вітаємо! Читати повністю
28.04.2024

З Вербною неділею щиро та сердечно вітаємо!

Щиро та сердечно вітаємо з Вербною неділею! У цей особливий день, що прийшов до нас з біблійних часів, зичимо всім вам міцного здоров’я, безмежного щастя, Господнього благословення у всіх справах! Нехай всі ваші мрії і плани втіляться в життя!

Читати повністю

Всі новини

 

  До складу факультету входять кафедри: лісового господарства, садово-паркового господарства, геодезії, картографії та кадастру, фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін.

  Сьогодні на факультеті лісового і садово-паркового господарства, який акредитований за найвищим IV рівнем, здійснюється навчання фахівців за освітніми програмами підготовки молодших бакалаврів, бакалаврів і магістрів зі спеціальностей: «Лісове господарство»«Садово-паркове господарство» і «Геодезія та землеустрій», та бакалаврів за спеціальністю «Середня освіта. Фізична культура», які користуються попитом на ринку праці.

  Високий рівень фахової підготовки забезпечують 38 науково-педагогічних працівників, з яких: 3 доктори с.-г. наук, професори; 1 доктор географічних наук, професор; 1 доктор технічних наук, професор; 2 майстри спорту з важкої атлетики; 1 кандидат в майстри спорту з легкої атлетики; 14 кандидатів сільськогосподарських наук, доцентів; 2 кандидати біологічих наук, доценти; кандидат психологічних наук, доцент;  кандидати педагогічних наук, доценти; 2 кандидати економічних наук, доценти; кандидат біологічних наук, викладач; 2 кандидати сільськогосподарських наук, викладачі; 8 викладачів, з яких 4 старші.

  Важливим напрямом діяльності факультету лісового і садово-паркового господарства є проведення фундаментальних наукових досліджень, розробка нових технологій та впровадження їх у навчальний процес і виробництво. Базою для наукової роботи співробітників, аспірантів і студентів є лісові угіддя, паркові зони і дослідні сади університету.

  На факультеті активно працює студентське самоврядування, що є невід’ємною частиною громадського самоврядування університету та є важливою складовою навчально-виховного процесу формування фахівців у галузі лісового, садово-паркового господарства, геодезії та землеустрою, що спрямована на зростання соціальної активності, ініціативи і відповідальності.

  Студенти факультету після III курсу мають можливість пройти закордонне стажування у країнах з розвинутою ринковою економікою: Австралія, Великобританія, Данія, Німеччина, Польща, США, Фінляндія, Франція, Швейцарія, де покращують особисті знання з іноземної мови, ознайомлюються з передовими технологіями, що відповідають обраній спеціальності. За кордон відряджають студентів згідно з укладеними і затвердженими міжурядовими програмами, договорами на рівні Міністерства, індивідуальними договорами.

  У вільний від навчання час студенти займаються  в спортивних секціях та різних відділеннях Центру культури і виховання. Вони є активними учасниками народного ансамблю пісні і танцю "Хлібодари", ансамблів народного та сучасних танців "Нивка" і "Лювіна". Студенти факультету неодноразово займали призові місця на міжвузівських та Всеукраїнських змаганнях з волейболу, легкої та важкої атлетики.