• СФКМІК ВИХОВУЄ АКТИВНУ МОЛОДЬ!

    30 квітня представники Студради Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського долучилися до спільного проєкту Відділу молодіжної політики СМР з Молодіжною радою при Сумській міській раді – «Презентація-тренінг МР при СМР».

  • ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!!!

    Творча родина Коледжу вітає Дарину КАЛИТУ та її викладача Марину Ємельяненко зі здобутим званням Лауреата ІІІ ступеня в VII ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКИХ ЗАКЛАДІВ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ “СОЛЬФЕДЖІАДА” (Харків 2024 р.)!!! Слід відзначити, що Дарина також отримала диплом в…

  • ВІТАЄМО!!!

    Творча родина Коледжу пишається здобутками студентки Надії ОХРІМЕНКО, її викладача Лариси Бєлошапки та концертмейстера Олени Антонець, а саме – зайнятим ІІ місцем у МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ “STELLA FUTURA-ОНЛАЙН” (Україна-Італія-Канада, квітень 2024р.)!!!

  • ВІТАЄМО СТИПЕНДІАТА!!!

    Ураховуючи вагомі досягнення та значний внесок у розвиток і пропаганду національної культури, високу професійну майстерність, активну громадську діяльність, голова Сумської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації призначив 20 іменних стипендій провідним творчим працівникам області на 2024 рік.

  • СОЦІОКУЛЬТУРНА ДІЯЛЬНІСТЬ – СУЧАСНИЙ ВИМІР!

    30 квітня на базі ЦК «Менеджмент соціокультурної діяльності» Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського відбулася студентська науково-практична конференція “Соціокультурна діяльність – сучасний вимір”. Організувала захід методист Коледжу, викладач – Віта ЗУБКО.

  • СТУДРАДА СФКМІК ДОЛУЧИЛАСЯ ДО АКЦІЇ «ЧИСТО – ЦЕ ТАКОЖ ПЕРЕМОГА!»

    30 квітня Студентська Рада Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського долучилася до загальноміської акції з благоустрою та озеленення міста під гаслом «Чисто – це також перемога!».

  • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ МАРАФОН МАЙСТЕР-КЛАСІВ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!

    30 квітня Сумський фаховий коледж мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського мав щасливу нагоду прийняти з майстер-класом Заслужену артистку України, доцента кафедри сольного співу та оперної підготовки Харківського національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського – Марину ЧИЖЕНКО!

  • СПІВПРАЦЯ З ЛІДЕРАМИ ОСВІТИ УКРАЇНИ – ЗАПОРУКА МАЙБУТНЬОГО!

    29 квітня 2024 року став знаменним днем для Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського. Цього дня Коледж підписав низку Меморандумів про партнерство та співпрацю з провідними закладами вищої освіти України у сфері культури та мистецтв.

  • СФКМІК ПОДОРОЖУВАВ ДО БУКОВИНИ!

    З 26 по 29 квітня студенти Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського здійснили незабутню творчу екскурсію до мальовничої столиці Буковини – міста Чернівці. Цю захопливу подорож організували класні керівники перших курсів – Неллі ЛАТІФОВА та Наталія ГОЛОВАШ,…

Translate »