Компанія Євроремонт змінила назву на Стриж, ви знаходитесь на нашому новому сайті

Оберіть свою мову

РЕМОНТ КВАРТИР ПІД КЛЮЧ ХАРКІВ

ПРАЙС-ЛИСТ

 

Компанія Стриж виконує якісний косметичний, капітальний або ремонт квартир під ключ в Харкові. Спектр наших послуг, досвід та професіоналізм майстрів, а також компетенція керівників проектів дозволяють провести всі внутрішні озблювальні роботи у вашій квартирі силами одного підрядника.

Зробити як треба, зробити з першої спроби

Наші замовники цінують нас за якість виконання та цікаві дизайнерські рішення. Зверніться до нас та отримайте якісний ремонт та унікальний сучасний інтер'єр.
Ремонт квартир під ключ Харків - почніть сьогодні!

Ремонт квартир Харків

Ми знаємо, як реалізувати вашу мрію про ідеальний дім:

  • Наша команда складаеться з професіоналів, що знаються на своїй справі
  • Ми маємо всі необхідні ресурси та досвід для виконання ремонту будь-якої складності
  • Використовуємо тільки екологічно чисті, сертифіковані в Україні матеріали відомих виробників
  • СТРИЖ - будівельна компанія повного циклу. Ремонт квартир Харків - однакових ремонтів не буває!
  • 22 роки досвіду
  • Повний цикл - ремонт під ключ
  • Безкоштовний виклик майстра
  • Гарантія 1 рік
  • Послягарантійне обслуговування
  • Офиційний договір
  • Поетапна оплата
  • Електронні звіти
  • Комплексний підхід
  • Виготовлення меблів
  • Замовлення вікон
  • Послуги архітектора та дизайнера
  • Прибирання території
  • Вивіз сміття
  • Спілкування з комунальними службами
  • Дотримання норм гучних робіт
  • Безкоштовна закупівля матеріалів
  • Завжди актуальний прайс
  • Укомплектований штат робітників
  • Власна техніка та інструмент
  • Відділ технічного контролю

Найпошире­ніші запитання про ремонт

💰 Скільки коштує ремонт квартири в Харкові?

Для отримання ціни на ремонт квартири в Харкові необхідний огляд приміщення та виконання певних вимірів, виклик майстра здійснюється БЕЗКОШТОВНО.
Ще кращим варіантом буде наявність дизайн-проекту, в якому вже будуть зазначені точні розміри, необхідні матеріали та комунікації.
Вартість ремонту квартири залежить від площі приміщення, виду ремонту та класу використаних матеріалів.
Для розуміння приблизної вартості капітального ремонту квартири ви можете використовувати ціну з розрахунку 300-350 $ за кв. м. Це є приблизна вартість ремонтних робіт разом з усіма матеріалами (як для підготовчих робіт, так і фінішних матеріалів, таких як ламінат, плитка, сантехніка, світильники і т. ін., всього, крім меблів та техніки).

⚒️ Потрібне перепланування. Ви зробите?

Ми виконуємо перепланування.
Демонтаж перегородок (зазвичай товщиною 6-8 см) не вимагає ліцензування та будь-якої дозвільної документації.
Відповідно до постанови КМУ від 28.12.2016 № 1024 "Про внесення змін до Правил користування приміщеннями житлових будинків та гуртожитків", норму щодо необхідності отримання дозволу на перепланування квартири від органу місцевого самоврядування скасовано. Проте переобладнання свого житла без дозвільних документів можливе лише за умови невтручання в несучі конструкції та інженерні системи будинку, а також у тому випадку, якщо житлова чи загальна площа квартири після перепланування не змінюється.
Для перепланування необхідний дизайн-проект з кресленням, на якому відмічені демонтовані фрагменти, і креслення, на якому відзначені нові конструкції, що зводяться.
Для будівництва перегородок використовується гіпсокартон або піноблок. Часто такі перегородки виходять міцнішими і витримують більше навантаження, ніж старі демонтовані.
Демонтаж несучих стін (зазвичай товщиною в цегляному будинку понад 38 см, в панельному – понад 14 см) вимагає оформлення замовником дозвільної документації (оформлення документів зазвичай займає 2-4 тижні).
Важливо враховувати - повне знесення несучої стіни виконувати не можна. Найчастіше в несучій стіні вирізають один або кілька отворів, роблять ніші або прорізи. Отвір, що вийшов, необхідно оформити коробкою зі швелера або прокатного профілю.
Компанія СТРИЖ виконує такі роботи, зазвичай на це потрібно кілька днів.

🖼️ Чи потрібен мені дизайн-проект ремонту квартири?

В ідеалі дизайн-проект необхідний для будь-якого об'єкту.
Якісний дизайн вирішує проблему, а не створює її.
Гарний дизайн - це можливість дорожче сдати або продати квартиру.
Інтер'єр, зроблений за дизайн-проектом, підвищує статус квартири.
Дизайн-проект значно полегшує весь процес ремонту, бо в ньому заздалегідь зазначені всі технічні деталі та матеріали для приміщення.
Якщо інтер'єр буде витриманий у певному стилі (наприклад, лофт або скандинавський), передбачає кілька рівнів освітлення, складну систему розведення сантехніки, дотримання зонування тощо – потрібно замовляти дизайн-проект.
Якщо ваш інтер'єр буде досить простим (рівні стіни та стеля, у кімнаті одна люстра, вимикач, дві розетки та диван), то без дизайн-проекту можна обійтися. У такому разі технічні креслення (розведення сантехніки, електрика, опалення та ін.) будуть представлені у вигляді ескізу від руки. На початку кожного такого технологічного етапу буде потрібна присутність замовника для промальовування функціональних вузлів (кількість та місце розміщення розеток, точок освітлення, сантехприладів, побутової техніки тощо).

🛒 Де брати будівельні матеріали?

Закупівлю та доставку чорнових будматеріалів зазвичай здійснює будівельна компанія.
Прораб складає кошторис та робить замовлення на оптовій базі. Працюємо тільки з перевіреними постачальниками та орігіналами сумішей (база має офіційну сертифікацію, гарантує належні умови зберігання). Така закупівля дозволяє уникнути підроблених, прострочених та несертифікованих матеріалів. Памятайте, що використання прострочених або неналежного зберігання матеріалів є неприпустимим, таким, що порушує технологічні умови та процеси, та може сприяти ненаданню гарантії на результат.
Оздоблювальні фінішні матеріали зазвичай обирає та купує замовник.
Процес вибору потрібних відтінків та структур є дуже захопливим, та має важливий психологічний аспект для власника, який власноруч може обирати зовнішній вигляд своєї оселі.

📅 Які терміни виконання ремонту квартири?

Приблизні терміни 3-4 місяці.
Терміни виконання ремонту квартири в Харкові залежать від:

  1. Потреби у переплануванні. Якщо потребуєте - закладайте на це від тижня до місяця.
  2. Наявності дизайн-проекту. Зазвичай дизайнеру потрібен місяць на розробку.
  3. Площі приміщення. Більша площа - більші терміни.
  4. Виду ремонту (косметичний, капітальний і т. ін.) та складності робіт. Чим вищий клас ремонту, тим більш складні, технологічні матеріали та процеси будуть використовуватись.
  5. Своєчасної закупівлі матеріалів та фінансування робіт. Багато чистових матеріалів (плитка, сантехніка і т. ін.) потребують попереднього замовлення, а їх доставка може займати до двох-трьох місяців.

Про нас

СТРИЖ - будівельна компанія із власним штатом співробітників. Спеціалізуємося на проектуванні, дизайні та оздоблювальних роботах. Створюємо якісні, придатні для життя інтер'єри.