Бібліотека Dokladno - наукова та навчальна література

Головна

Природничі
Гуманітарні

Даний сайт створений для спрощення пошуку інфориації в книгах у форматі DJVU. Через оcобливості документів DJVU вони не індексуються пошуковими системами в мережі Інтернет. А також навіть коли книги знаходяться у Вас на коп'ютері, часто звичайними засобами пошуку важко знайти потрібну серед інших. Для вирішення цієї проблеми і створювався сайт.

Тут з допомогою запитів типу
"*потрібна вам фраза* site:books.dokladno.com"
(без лапок, де замість *потрібна вам фраза* потрібно написати текст, який Вас цікавить) в Google можна знайти книгу на сайті і навіть побачити номер конкретної сторінки. Тексти книг на books.dokladno.com виглядають не дуже акуратно, оскільки є просто автоматичним перетворенням графічної інформації в текст без вичитки, для уможливлення пошуку. Завантаживши файл DJVU Ви отримаєте цілком читабельний текст.

Вся інформація, яка розміщена на сайті, взята із загальнодоступних публічних ресурсів мережі Інтернет і призначена виключно для ознайомлення. Після ознайомлення потрібно видалити всі завантажені файли, і якщо книга Вам сподобалась, будь-ласка придбайте її.