Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Погода  

https://www.cwopviewer.com/index?countryCode=UA&cityId=694864

   

НОВІ ПРОПОЗИЦІЇ  

 

 

   

Ми знаходимось тут  

   

Реклама  

 

 

 

 

 

 

 


 Корисні посилання:

 http://werme.com.ua/catalog/otoplenie/teploobmenniki.html

 

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua

 

   

Статистика  

 

   

       

Підприємство  AFOK ™  виготовляє  теплообмінники  типу   TL, TU, TLF, TLP, TS, TB, TLX  з нержавіючої сталі,  які призначені  для використання в системах для підігріву або охолодження води  або  рідин  та газів в побуті та промисловості. Використання  нержавіючої сталі AISI304 та  AISI316, яка є одним  з корозійностійких матеріалів, дозволяє працювати теплообмінникам в системах, які використовують   теплоносій  з підвищеною агресивністю. Теплообмінники є стійким до високих тисків і температур теплоносія. Конструкція теплообмінника має малий  гідравлічний опір, що особливо корисно в системах, де застосовуються збільшені потоки теплоносія  для забезпечення передачі енергії при малій  різниці температур між двома  середовищами. Використання тонкостінних  гофрованих труб покращує теплопередачу і збільшує можливість самоочищення теплообмінних  поверхонь від ймовірних кристалічних осаджень.

Конструктивно теплообмінники відрізняються між собою способом під'єднання,  а також площею поверхні теплообміну, від якої залежить потужність теплообмінника.

Основний   модельний ряд теплообмінників :

TL- теплообмінник  лінійний ( для чистих середовищ)

TU- теплообмінник U-подібний ( як варіант -в корпусі)

TLF- теплообмінник  фланцевий (для чистих середовищ)

TLP- теплообмінник високого тиску  (осьовий тиск до 4 МПа)

TS- теплообмінник спіральний

TB- теплообмінник барабанного типу

TLX- теплообмінник розбірний

Теплообмінники виготовляються згідно ТУ У 28.2-2184911536-001:2016 на замовлення.  За згодою замовника можливий деякий відступ від конструкторської документації при виготовленні теплообмінника. 

Виготовлення теплообмінників запатентовано. Патенти UA 103456  і UA 105718. Це надає виробнику ексклюзивне право на  виготовлення і продаж теплообмінників  на усій території  України. 

 Гарантійний термін на усі теплообмінники 1 рік.

Основні переваги теплообмінників :

- мала величина гідроопору:

- ремонтопридатність та доступність до теплообмінних поверхонь (можна замінити теплообмінний елемент);

- відсутність пайки;

- великий запас теплоносія над теплообмінною поверхнею, що сприяє менше засмічуваності; 

- пластичність теплообмінних поверхонь, що допомагає їх щвидкому і кращому очищеню;

- менш вимогливий до дотримання періодичності промивки;

- найкраща ціна одиниці теплообміну.

Основним елементом охолодження - це трубна система в якій проходять всі теплообмінні процеси. Дослідження показали, якщо використовувати поперечно-профільовані труби з кільцевою або  гвинтовою накаткою, замість прямих труб, ефективність теплообміну збільшується до 30 %, а термін служби до 1,5 рази. За рахунок чого ?

 

1. Форма кільцевих накаток дозволяє отримати певну турбулентну форму потоку рідини. Якщо порівняти, то це маленьке торнадо. Це називається турбулізація потоку рідини. За рахунок цієї турбулентності домішки, які присутні в теплоносію не відкладаються на стінках теплообмінних трубок,  відповідно якість теплообміну не зменшується, а навпаки збільшується за рахунок збільшення інтенсивності самого потоку. А це великий плюс.

2. Динаміка протікання рідини і процесу теплообміну зберігаються на всій довжині поперечно-профільованої  труби.

3. Вузол, який відповідає за надійність трубної системи, а також термін служби  - вузол компенсації лінійних видовжень трубок. Роль компенсатора відіграє  поперечно- профільована труба.

Отже, це  перевага кожухотрубного теплообмінника, при чому, за відсутності недоліків! Тут і збільшена площа теплообмінника за рахунок використання профільованих труб з неравіючих сталей AISI304 та AISI316, які є одними з корозостійких матеріалів, більш інтенсивний теплообмін, ліквідація проблем з засміченням поверхностей і відкладень на них  різних солей зменшуючи як наслідок робочі характеристики теплообмінника в цілому. Відповідно ремонт (очищення) теплообмінника і зупинки на профілактику стають меншими, а час роботи більший. 

 

   
 
© Afok 2015(C)