• +38 (097) 907-49-62
    +38 (097) 864-59-89

вул. Степана Бандери 41
смт. Велика Березовиця,
Тернопільський район
Тернопільська область

patryak@gmail.com

Наші послуги

Про нас хто ми?

Наша компанія працює  на ринку більше п'ятнадцяти років років, пропонуючи послуги із  виробництвом та реалізації виробів з граніту Українських та іноземних родовищ, якість яких перевірена досвідом сотень наших клієнтів.


Вироби з граніту сьогодні є дуже популярними в Україні, адже надійність і довговічність саме цього матеріалу вже давно стала справжнім еталоном якості. 


Найбільші переваги граніту в тому, що він має високу міцність, водонепроникність та стійкість до хімічних чи механічних пошкоджень. Гранітні вироби є абсолютно екологічними та мають порівняно невисоку вартість. Крім того, граніт служитиме Вам довгі роки, при цьому не вимагаючи особливого догляду та ремонту.


Пропонуємо Вам такі види товарів, як гранітні пам'ятники, фундаменти, гранітні та бронзовы аксесуари, гранітна плитка, гранітна бруківка (пилена, колота, пилено-колота), балясини, підвіконня, стільниці та сходи, якість яких перевищить всі Ваші очікування. Не сумнівайтесь, ми врахуємо всі Ваші побажання і результат неодмінно Вас не розчарує.


Пам’ятники з граніту – це не лише елемент меморіальної архітектури, але й данина пам’яті Вашим близьким та рідним, яких вже немає з нами.


Наші фахівці виготовлять ексклюзивні гранітні пам’ятники найвищої якості за максимально демократичними цінами. 


 

Фотогалерея останні роботи