Розклад руху автобусів



🏠
6233 автобусних зупинки
🚐
8681 рейс
🚉
97865 Км маршрутів

Пошук автобусних рейсів

Вкажіть місто відправлення та прибуття. Пошукова система знайде усі автобусні рейси, які проходять через ці міста.
Літери в яких ви не впевнені можна замінити на ?


Наші переваги

🔍 Зручний пошук

Ми розробили спеціальні алгоритми для пошуку потрібних маршрутів. Вам не потрібно переглядати десятки розкладів із різних автовокзалів, щоб знайти найкращий рейс. Достатньо лише ввести точки відправлення та прибуття. Цього достатньо щоб програма знайшла ваш рейс.

🗺 Карта маршруту

Наш сайт не просто показує сухі цифри з годинами відправлення та прибуття, ви можете відстежити свій маршрут на карті. Наші співробітники щодня переглядають усі рейси і удосконалюють ваші карти. Від найбільших автовокзалів, до найменших автобусних зупинок.

📅 Розклад завжди під рукою

Якщо вам потрібна інформація про той чи інший автобус, достатньо зайти на сайт з мобільного і не стояти у величезних вокзальних чергах. Звичайно, ми ще не можемо продавати квитки і не показуємо затримки чи відміни рейсів, але запланувати свою поїздку разом з нами вам буде значно легше.

🕑 Постійні оновлення

Ми підтримуємо інформацію на сайті в актуальному стані. Постійно додаємо новий фунціонал. Враховуємо Ваші ідеї. Так-так, ви можете залишати відгуки і додавати власні побажання. Найцікавіші ідеї будуть втілені на цьому сайті.