Каталоги запчастин для автомобілів виробництва КНР, CHINA SHOP 1

Каталоги онлайн (англ. online), 200000 + каталожних номерів, фото запчастин

На сайті China Shop 1 (Чайна Шоп №1) у Вас є можливість ознайомитися з максимально повним асортиментом продукції основних виробників Китаю (中国, China, Чайна),

таких як :

GREAT WALL MOTOR LTD , GROZ (DADI AUTOMOBILE GROUP CO., LTD.) , JIANGLING LANDWIND MOTOR , HEBEI ZHONGXING AUTOMOBILE CO LTD , BAODING DADI AUTO INDUSTRY CO. BRILLIANCE AUTO , BAODING TIANMA AUTOMOBILE CO., LTD та багато інших брендів з Китаю.

Основні моделі :

Wall Haval 4, Great Wall Haval 5, Great Wall Haval 6, Great Wall Haval 8, Great Wall Haval 9, Great Wall Wingle, Great Wall Wingle 3, Great Wall Wingle 5, Great Wall Wingle 6, Great Wall Wei 5, Great Wall Wei 7, Voleex C10, Voleex C20, Voleex C30, Voleex C50, ZXauto Land Mark, ZXauto Admiral, Morris Garage MG3 CROSS , Morris Garage 350 , Morris Garage 5 , Morris Garage 550 , Morris Garage 6 та їх зображення представлені в нашому електронному каталозі. Також ми пропонуємо автозапчастини японського та корейського виробництва на автомобілі: Suzuki, Subaru, Nissan, Mazda, Toyota, MMC, Honda, Isuzu, Mitsubishi, Kia та Hyundai з ОАЕ. Придбати товари можливо у місті Київ , а також містах Баодін, Шанхай (中国,China ,Чайна), як оптом так і вроздріб.
Для формування замовлення повідомте представника товарної групи:
  • Найменування або ідентифікаційні номери товарів.
  • Кількість кожного найменування товару.
  • Ваші контактні дані.(номер мобільного телефону, email, skype , viber тощо)
Запит буде розглянутий максимально швидко і Вам будуть запропоновані різні варіанти відповідно до асортименту товару та обсягу замовлення.Форми для зв'язку з представниками товарних груп знаходяться в розділі контакти.Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів та сподіваємося на плідну співпрацю.

My China
China-shop1.com попереджає про можливі неточності у представленій інформації про продукцію та її характеристики. Вся інформація про товари, їх технічні характеристики, зовнішній вигляд, представлена на сайті, має ознайомлювальний характер, виробник залишає за собою право, вносити зміни, не відображаючи їх у технічній документації. Щоб уникнути неприємних наслідків, перед прийняттям остаточного рішення про купівлю якогось товару, рекомендуємо попередньо вивчити матеріали фірми-виробника даної продукції або звернутися до його представництва, для з'ясування технічних характеристик, функціональних можливостей товару, що вас зацікавив!