Грунтообробна техніка

Каталог техніки

Про завод

ТОВ «ЄМЗ» – багатопрофільне виробниче підприємство, що спеціалізується на виробництві ґрунтообробної техніки, енергетичного обладнання та виготовлення компонентів, вузлів та конструкцій за індивідуальними кресленнями. Для виконання різних типів робіт свого напрямку завод має все необхідне обладнання, в тому числі спеціалізоване, що дозволяє виконувати повний цикл виробництва – розкрій металу, гнуття, механічна обробка, термічна обробка, зварювання, складання, фарбування.

Маючи конструкторсько-технологічний потенціал, власну експериментальну та виробничу базу, в результаті впровадження передових методів управління, ми впевнені в перспективах нашого подальшого розвитку як передового машинобудівного підприємства.

Виконані проекти

За час становлення підприємства ми сформували команду професіоналів готових до реалізації найскладніших проектів, набули вагомого досвіду та репутації компетентного та надійного партнера. Ми цінуємо співпрацю з професіоналами, тому в основі нашої роботи лежать три основні принципи: ефективність, компетентність та відповідальність. Ми постійно прагнемо до підвищення ефективності виробництва та відповідності найвищим світовим стандартам. Високий рівень кваліфікації наших співробітників, їхня відданість спільній справі і є та рушійна сила, яка допомагає нам впевнено досягати поставленої мети. Впевнені, наша співпраця відкриє для Вас нові перспективи та сприятиме подальшому зростанню та процвітанню вашого бізнесу.

Ключові партнери за 14 років успішної роботи