haval

homeKyiv Ukrainewodafone +38(095)644-02-81kiyv +38(098)012-05-96email info@havalcc.com 



Запчастини для GWM Haval H3, Haval H5, Haval H6, Haval H8, Haval M1, Haval M2, Haval M4

GWM

Great Wall Motor Ltd.

Great Wall Motor Ltd. (укр. Грейт Уолл; «Велика стіна») — велика приватна автомобілебудівна компанія в Китаї. До складу холдингу входять чотири підприємства з випуску автомобілів та 20 дочірніх компаній, випускають автомобільні компоненти. З 1998 Great Wall займає перше місце за обсягами продажів пікапів у Китаї. Концерн входить до числа 500 найбільших підприємств Китаю.

Електронний каталог запчастин, прямі поставки з Китаю

Де саме і як купити запчастини для автомобілів китайського виробництва? Що краще: автобазар, звичайний магазин автозапчастин або інтернет-магазин запчастин? Якщо у Вас немає часу на роз'їзди по місту в пошуках необхідної запчастини, то Вам допоможуть фахівці інтернет- магазину China Shop № 1. У нашому магазині великий каталог запчастин за наявністю, більше 10000 найменувань. Оформивши замовлення, Ви отримаєте максимально швидку його доставку. Якщо Ви не знайшли необхідне - ми її замовимо в Китаї.

При замовленні запчастин, є ряд проблем. Це не можливість підбору запчастин за VIN кодом і не завжди достовірна інформація про запчастини. Тому перед придбанням бажано проконсультуватися у спеціаліста. Можливо від Вас знадобиться додаткова інформація про запчастину

Valid HTML 4.01 Transitional

   

 ЗАПЧАСТИНИ ТА АКСЕСУАРИ Copyright © china-shop1.com 2017 - 2024