ВИКУП КАТАЛІЗАТОРІВ

ТА САЖЕВИХ ФІЛЬТРІВ
ДОРОГО. БУДЬ-ЯКІ ОБСЯГИ. МИТТЄВИЙ РОЗРАХУНОК. АНАЛІЗ. СПІВПРАЦЯ З СТО, РОЗБОРКАМИ.

Скупка каталізаторів дорого

Прийом та оцінка каталізаторів

Ми більше 10-ти років займаємося скупкою та професійною оцінкою каталізаторів і сажевих фільтрів на території України. За ці роки ми створили свою власну базу для оцінки каталізаторів, придбали сучасне обладнання для якісної та максимально точної оцінки складу каталізаторів, а також співпрацюємо з великою кількістю СТО та власників розборок автомобілів. Будемо раді бачити вас в ряді наших постійних клієнтів та постараємось зробити все для того, щоб ви були задоволені співпрацею з нами.

Feature

Вартість каталізатора

Визначається за допомогою номера на корпусі або у випадку його відсутності за допомогою спектрального аналізу який ми проводимо в нашій спеціально облаштованій для цього лабораторії. Згідно міжнародної бази прийому каталізаторів та біржі цінних металів (www.kitco.com) ми визначаємо вартість каталізаторів та сажевих фільтрів - це гарантує чесну та актуальну ціну для наших клієнтів.

Feature

Спосіб прийому

По всій території України ми працюємо за допомогою Нової Пошти, також приймаємо на спектральний аналіз каталізатори та сажеві фільтри у разі відсутності у них номера. Кваліфіковано робимо аналіз вибитих керамічних каталізаторів і даємо точну оцінку їх вартості. Територіально ми знаходимось у львівській області і приймаємо оптових клієнтів попередньо по запису в менеджера.

Feature

Розрахунок

У нас є декілька способів розрахунку з клієнтами, а саме: Нова Пошта наложений платіж, перерахунок на банківську картку будь-якого банку України, а також готівкою у нас в офісі. Ми одні з небагатьох компаній по переробці каталізаторів, які не занижають вартість по відношенню вибитих каталізаторів до тих що в корпусі, оскільки контролюємо весь процес переробки самостійно.

  • Icon

    Оцінка каталізаторів через месенджери

    Пропонуємо вам швидку оцінку вартості каталізаторів за допомогою месенджерів Viber та Telegram. Для цього достатньо лише скинути черговому адміністратору фото вашого каталізатора з номером на корпусі і він швидко та оперативно назве вам ціну за якою ми готові будемо його у вас викупити.

  • Icon

    Відправка каталізатора на аналіз

    Якщо ви не маєте номера з корпусу каталізатора (банки) або вам його вибили на СТО, то ви можете його відправити нам на спектральний аналіз через Нову Пошту. Ми оперативно зробимо аналіз та оголосимо його вартість. Якщо вам підходить ціна, то за допомогою банківського переказу ми скинемо вам кошти на вашу банківську картку.

  • Icon

    Співпраця для розборок та СТО

    Ми завжди раді постачальникам великої кількості каталізаторів, тому пропонуємо спеціальні вигідні для вас умови. Якщо ви представник розборки, автосервісу чи просто скупщик каталізаторів і шукаєте хорошу ціну - звертайтесь по номеру вказаному в контактах, ми обов'язково з вами домовимося :)

Скупка каталізаторів Viber

Які типи каталізаторів ми приймаємо?

Каталізатори з легкових автомобілів, бусів та мікроавтобусів.
Типи: керамічні (в пріоритеті), сажеві фільтри, металічні каталізатори.
Ми не приймаємо каталізатори з сільськогосподарської техніки (комбайни CLAAS, JOHN DEERE) та вантажівок.
Якщо у вас є запитання по будь-якому каталізатору то звертайтесь в месенджери Viber чи Telegram або телефонуйте за номером в контактах. Ми завжди раді клієнтам!

Зв'язок з нами

ТЕЛЕФОН/VIBER/TELEGRAM