Скупка каталізаторів
Для оцінки надсилайте фото маркування каталізатора у Viber або Telegram!
+38 097 312 77 77



Як дізнатись ціну каталізатора?
Для оцінки надішліть нам фото з маркуванням на корпусі каталізатора у
Viber натисніть тут для швидкого переходу

прийом каталізаторів з авто
Прийом каталізаторів з авто

Ми - потужна скупка каталізаторів, яка працює з оптовими та роздрібними клієнтами на ринку без посередників.

Здійснюємо прийом каталізаторів з легкових автомобілів та мікроавтобусів більше 10-ти років.

Здати каталізатор нам - це вигідно, тому що у нас сотні постійних клієнтів, власників розборок та автосервісів з усіх куточків України з якими ми працюємо по найкращих умовах на ринку!

Потужний власний каталог каталізаторів, який напрацьований роками, може гарантувати точну і актуальну ціну для наших клієнтів.

Ми можемо вам гарантувати хорошу ціну, швидкий розрахунок у день отримання, а також спектральний аналіз каталізаторів у яких відсутнє маркування на корпусі.

Працюємо з Новою Поштою наложеним платежем - це гарантує 100% виплату ціни каталізаторів для вас, дорогі наші клієнти.

Швидка оцінка вартості каталізаторів онлайн. Для цього просто надішліть нам фото корпуса каталізатора зручним для вас способом (Viber, Telegram, Whatsapp) і наш менеджер напише його реальну ціну, по якій ми зможемо його у вас викупити. Без обіцянок, змінення та коригування ціни як у інших скупщиків.

Як відбувається оцінка каталізаторів?

По маркуванню з корпуса

Номер каталізатора вказано на металевому корпусі в якому знаходиться керамічний моноліт або металева фольга. Номер зазвичай вказано у центрі корпуса.

Надішліть фото корпуса каталізатора або його маркування через Viber чи Telegram нашому менеджеру і він швидко зробить його оцінку та оголосить вам ціну по якій ми зможемо у вас його викупити.

Спектральним аналізом

У випадку, якщо маркування на корпусі каталізатора пошкоджено або вам вирізали каталізатор на СТО та віддали його без корпуса.

Якщо немає можливості визначити номер на корпусі каталізатора чи сажевого фільтру - то для точної оцінки вартості ми вам пропонуємо спектральний аналіз, який ми можемо зробити у нас в офісі.

Багато каталізаторів?

Для наших постійних клієнтів діють спеціальні умови. Також якщо ви плануєте заробляти на скупці каталізаторів - ми завжди раді співпраці.

Ми завжди раді потужним клієнтам, які пропонують велику кількість каталізаторів, власникам розборок авто, СТО та скупщикам каталізаторів. Зверніться до нашого менеджера, щоб дізнатись більше.

Як продати каталізатор?

Ви можете звернутись до нашого менеджера по телефону вказаному в контактах та домовитись про зручний для вас спосіб продажу каталізатора. Найзручніший спосіб - це доставка каталізатора Новою Поштою та розрахунок наложеним платежем одразу при отриманні або ваш візит до нас в офіс та розрахунок готівкою.
Також ми приймаємо на аналіз каталізатори без корпуса та вибиті сажеві фільтри.

Нова Пошта

Розрахунок наложеним платежем

Аналіз

Оплата по факту після аналізу

Ваш приїзд

Розрахунок готівкою на місці

Якщо у вас залишились запитання стосовно вартості каталізаторів, як проводиться оцінка, аналіз, як відбувається доставка та оплата - звертайтесь

+38 097 312 77 77

Відгуки наших клієнтів



Наші контакти

Телефон:

+38 097 312 77 77

Telegram:

katopt

Instagram:

ekat.com.ua