• Довідник Львову
    Міська довідкова
  • Lorem ipsum dolor sit amet
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam augue tortor, mattis ac mollis viverra, lobortis at mi. Vivamus eget magna luctus, vehicula sapien in, accumsan lorem. Nullam iaculis enim id dictum finibus. Class aptent taciti massa nunc.
  • Lorem ipsum dolor sit amet
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam augue tortor, mattis ac mollis viverra, lobortis at mi. Vivamus eget magna luctus, vehicula sapien in, accumsan lorem. Nullam iaculis enim id dictum finibus. Class aptent taciti massa nunc.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

САЙТ МІСТА ЛЬВОВА

Довідник організацій, фірм, підприємств у Львові

Сайт Львова допоможе вам знайти всю інформацію про компанії та організації нашого міста. Довідник дозволяє знайти необхідну компанію за хвилини. На сайті розміщена інформація про види діяльності фірми, контактні дані - адреса та телефон. При сучасному ритмі життя, важко уявити своє існування без актуальної і легко доступної інформації. Інформація потрібна всім, незалежно від сфери діяльності чи споживчих переваг. Львів – місто з високим темпом розвитку, в якому все частіше з’являються нові підприємства та організації, а із зростанням їхньої кількості, ускладнюється і пошук актуальної інформації. Завдання сайту Львова - оперативно надати актуальну і перевірену довідкову інформацію. Ми перевіряємо актуальність інформації та бази підприємств та організацій м. Львів та Львівської області

Довідник Львова — це український бізнес-каталог, який пропонує широкий перелік інформації про представників бізнесу у місті. Львів є діловим центром області та туристичним центром всієї України, тому наш портал виявиться корисним як жителям міста, так і його гостям. Перевагою нашого довідника є те, що ми надаємо повний перелік інформації про компанії. Ми зробили Львівський довідник гранично інформативним — в кожній картці компанії ми вказуємо її точну адресу, основний і додатковий телефонний номер, мобільний телефон для зв'язку, адресу електронної пошти, офіційний сайт підприємства, розташування на карті, список сфер діяльності за КВЕД, перелік послуг, які пропонує компанія, а також її опис. У розділі ви зможете знайти довідкову інформацію  — тут є готелі Львова, музеї, розважальні і торгові центри (ТРЦ), СПА-салони, медичні центри, кафе і ресторани, бази відпочинку Львівської області і безліч різних компаній.

Справа залишається за малим — вибрати кращу компанію чи організацію, яка допоможе з покупкою продукції, товарів та послуг. Отримати високий рейтинг у пошукових системах, та ще й довгий час утримувати лідируючі позиції, далеко не просто. Тому так важливо звертатися до професіоналів, що добре знають свою справу.

 

  Що цікавого можна побачити у Львові? Кращі місця для туристів і відпочиваючих?

Для туриста наше місто буде дуже цікаве. На території Львова та Львівської області знаходиться близько чотирьох тисяч пам'яток історії, археології, архітектури та монументального мистецтва — такою кількістю й розмаїттям не може похвалитися жодна інша область України! Найбільш популярним туристичним маршрутом, імовірно, є той, що веде до Одеська та Підгірців — ці невеликі села відомі своїми старовинними величними замками. Здалеку видно могутню оборонну споруду на мальовничому пагорбі в Олесько, мури якої, складені з тесаних кам'яних брил, пам'ятають чимало навал різномовних загарбників. А в кількох кілометрах — ще один замок, зовсім не схожий на попередній. Він подібний до казкового палацу зі стрункими вежами, блискучою різнобарвною мозаїчною черепицею та грайливим оздобленням.

Ще один туристичний маршрут у Львові веде до Жовкви — старовинного міста з чудово збереженим комплексом архітектурних споруд у центрі. Неподалік від міста можна оглянути Крехівський печерний монастир ХУІІІ століття, а також 45-метровий пам'ятник на тому місці.

Цікаву подорож у минуле можна здійснити, завітавши до Пліснеська — найбільшого за розмірами городища Київської Русі, стародавнього міста, розкопаного археологами, що згадується ще у "Слові о полку Ігоревім". А на гірських схилах поблизу курортного селища Східниця можна побачити цілком фантастичний пейзаж із гігантськими "вентиляторами". Це перша в Українських Карпатах вітроенергетична електростанція.

А чи потребують будь-яких коментарів курортні місця Львівщини, які уславилися далеко за межами нашої країни своїми цілющими джерелами й грязями — Трускавець, Моршин, Любінь Великий, Немирів.

Справжньою Меккою для численних туристів і спортсменів, безперечно, є Карпати. У цій царині чарівних ландшафтів і краєвидів, студених річок і пахучого, настояного на гірських травах повітря відпочиваючих чекають сотні турбаз, будинків відпочинку та спортивних споруд. У селищі Славське — центрі гірськолижного спорту — до послуг шанувальників карколомних спусків десять підйомників, з них три — на горі Тростян. Незабутні враження збереже на все життя той, хто скористається спортивною крісельною канатною дорогою — найдовшою в Україні, яка простягнулася над карпатськими полонинами на 2700 метрів.

Осторонь транскарпатської автомагістралі височить комфортабельна спортивно-тренувальна база з готелем "Тисовець". Ця найбільша з високогірних спортивних споруд в Карпатах розташована на надхмарній висоті (1000 метрів над рівнем моря) одночасно може прийняти 450 чоловік.

Львів — місто-музей і місто музеїв. Численних відвідувачів приваблюють унікальні зібрання й різноманітні колекції, що зберігаються в Національному та Історичному музеях, Картинній галереї, Музеї історії та "Арсеналі" — музеї старовинної зброї. На розі вулиць Друкарської та Ставропігійської ще на початку ХУІІІ століття було засновано аптеку, що діє й сьогодні. У 1966 році у її приміщенні створено першу в Україні Аптеку-музей. З унікальними колекціями порцеляни і фаянсу, меблів і ткацтва, прикладного та декоративного мистецтва можна ознайомитися в Музеї етнографії та художнього промислу.

close